CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 augustus 2011

Echt Studio en Intratuin


Gisteren ben ik de hele dag op pad geweest. Bij mijn vriendin eerst een bakkie gedaan. Had ik mijn stokhaakwerkje meegenomen (inmiddels zit ik op de 50 toeren) en zij is bezig met een Granny Square sprei. Dus zaten we gezellig samen te brei en te haakmutsen..
Daarna zijn we naar Ter Aar gereden, naar de Intratuin. Dat was voor mij ook al jaren geleden dat ik daar was geweest... En mensen lief... Ogen te kort. Je kan je hand daar wel op de knip houden, want dit zijn dus van die plekken waar je je hele vakantiegeld er doorheen kan jagen ...Heb ik niet gedaan hoor... Maar wat geldboompjes in de tuin zou dan wel handig zijn.... Maar goed er moet wat te wensen over blijven toch. In ieder geval kan je je daar prima vermaken. en dat hebben we ook gedaan.
Nu was ik al een poosje op zoek naar een geschikt lijstje voor de Cat Lover van Lizzie Kate. En laat ik die daar nu wel vinden. Natuurlijk in de duurste hoek €21,95. Zal ik wel.. Zal ik niet.. Het is vakantie en ik ben al 2 jaar niet weggeweest is dan mijn excuus. Alsof ik een excuus nodig heb voor mezelf. Straks voor in mijn nieuwe huisje ;-)


Verder een nieuw plantje voor in het witte fleur kannetje. Die stond ook alweer een poosje leeg.


Ik heb nog 3 van die oude bloempotjes (inmiddels zijn die denk al 30 jaar oud)Waarvan ik weet dat ik heb er meer van had, maar ik werkelijk geen idee heb waar die zijn gebleven. Ook deze zijn weer gevuld met een fleurig plantje.



In de uitverkoophoek(60% korting op alle artikelen. Kijk!!! dat is meer mijn ding) daar heb ik iets gevonden voor de maanden van De Lizzie Kate borduurwerkjes. Alsof het er voor is gemaakt.
Want ik was al een poosje aan het dubben hoe ik die ging verwerken. En zie hier.


Per kwartaal ga ik die ophangen. Alleen heb ik nu een probleem want October zit te dicht op November. Dus ik vrees dat ik daar opnieuw mee moet beginnen. maar dat ik dus binnenkort weer ga borduren mag wel duidelijk zijn ;-)
En dat ik die dag teveel heb uitgegeven ook. Maar daar ben ik dan ook weer zelf bij ;-)

Want dat was nog niet alles.

Mijn vriendin wilde graag naar de Echtstudio, want ze wil een poef maken van Zpaghetti haken.
Poefje Haken
Hij was dus alleen gisteravond open. van 7 tot 9.
Daar moet je dus heel niet heengaan, Want wat een leuke studio hebben die 2 meiden daar en wat staan er toch een leuke dingen. Ik heb me echt ingehouden. Maar ik heb wel iets heel leuks gezien, wat ik binnenkort wil gaan maken voor in de badkamer. Echt...Ik kom tijd te korrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt hoor...
Het was wel erg druk, ze waren ook met een workshop haken bezig en ondertussen was er ook veel aanloop van klanten. Ik denk zelf dat ze dat beter apart kunnen houden. want nu ze hadden amper de tijd om iedereen te helpen. Maar zo ontzettend leuk allemaal.
Mijn vriendin ging naar huis met alles wat ze nodig heeft voor een Poef (ze zijn echt heel leuk.) en ik met hun nieuwe Amigurumi boekje (gesigneerd en al) en drie bedelhartjes.



En vandaag blijf ik thuis, want dan kan ik niets uitgeven ook.(hihi)
Pak ik die bezem maar weer op en de brei of haaknaalden. Ik vermaak me vandaag wel weer.

8 reacties:

Angélique

Verkochtten ze geen geldboompjes bij jullie Intratuin? Bij ons volop hoor ;-)
Lekker zo'n gezellig dagje, moet je vaker doen!

Vlijtige Handjes

Vandaag wordt vast nagenieten. Heerlijk al die aankopen. En dat doe je met een mokje koffie en..... Veel plezier

Sandra

Gezellig toch en zo heb je toch weer fleurige potjes, leuke kadertjes en nu kan je volop genieten van al die vrolijkheid en bladeren in je nieuwe boekje en bedenken wat je nieuwe projectje wordt ;) Geniet ervan

by Ieke

Dat is een welbesteed dagje geweest en ook je vakantiecentjes hebben een heel goede bestemming gevonden!

Bedankt voor je lieve woorden op m'n blog. Moest stiekem wel even lachen. Als er 1 iemand zo'n reactie zou geven, dan ben jij het wel!

Het nieuwe boekje wil ik ook hebben. Maar ik ga nog even wachten. Volgende maand hoop ik af te studeren. Heel leuk natuurlijk... Whaha, je begrijpt vast mijn bedoeling al ;)

Marjo

Wat een leuke spulletje heb je gekocht ! En jezelf verwennen mag ook wel hè ....

Marjo

Elizabeth

Prachtig lijstje heb je gekozen, Petra. En dan moet je maar niet denken "au"..., kan het goedkoper. Soms is iets het gewoon waard.
De stijl van je bloempotjes van "30" jaar terug herken ik helemaal; ik heb er nog 2 kop en schotels van staan en 2 soepkommen. Ik doe ze niet weg, stukje nostalgie..
Ik hoop dat je een fijne thuisblijfdag hebt gehad vandaag,kan ook reuze leuk wezen!

Groetjes, Elizabeth

Jacomijn

Leuk borduurwerkje met die poes (die andere trouwens ook !). Dat lijstje past er wel heel mooi bij!
Leuk om te lezen dat jij ook zoveel ideeën / werkjes enz. hebt. Ik voel me op het moment weer een beetje "schuldig", omdat ik, ondanks vele wip's, aan weer een volgend project ben begonnen. Maar het is ook allemaal zo leuk, hè !! :o)

Ria's Creaties

Wat een mooi lijstje voor je borduurwerkje.
Het is prachtig,en dat is het wel waard.
En een leuk blog,lekker even rond gekeken.Groetjes Ria.

Een reactie posten