CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

1 juli 2011

Rommelkont!




Mijn goede voornemens voor komende week:



Ik kan soms zo rommelkont zijn. Maar misschien herkennen jullie dat ook wel een beetje.
Thuis heb ik een rieten mandje waar allerlei rommel inzit, voornamelijk onafgemaakte werkjes.
Ik noem het nu rommel, maar dat is het natuurlijk niet. anders had ik het echt wel weggegooid.
Nu heb ik het mandje eerst maar eens leeggegooid op de stoel ernaast om het daarna een beetje netjes op te ruimen. En te laten zien wat er eigenlijk allemaal in.



Een warm wintersetje voor de pop, die eigenlijk best wel leuk is. Maar op de één of andere manier ligt het daar maar te liggen. Het patroontje komt uit de Libelle. Eigenlijk hoef ik het alleen nog maar in elkaar te zetten en af te werken, dus vraag me af wat het probleem nu eigenlijk is ? En dan nog een klein groen truitje voor een andere pop, wat ook nog niet af is
Op dit moment trekt het me ook niet want het lijkt nogal saai. maar misschien kan ik daar van de week verandering in brengen



Verder vind ik nog een kastrandje, waarvan ik al eenzelfde van in de keuken heb hangen en waar ik dus nu niets mee doe. Een hartje ? ooit eens gemaakt als bedoeling om er een zeepzakje van te maken, maar dan toch niet zo leuk vond. een stukje cadeau lint, Tempo zakdoekjes ? een wikkel van een bolletje Ella Wol, En heeeeeeee!!! onderop ligt mijn centimeter die was ik al een poosje kwijt! :-))) had inmiddels al een nieuwe gekocht, dus heb ik er nu 2 om kwijt te raken. Wat restjes felle kleurtjes wol, gebruikt voor applicaties, die ik voor nu maar eventjes uit de klit heb gehaald, dat zal ooit wel weer een keertje gebruikt worden. en dan verder nog een onafgemaakt haakprojectje (voor een rond tafelkleed) die ik vanaf morgen in mijn blog wil meepakken aan de rechterkant onder het noemertje tussenstand, met de bedoeling om het nu wel een keertje af te maken. want ik vind hem wel leuk.


Maar wat ik van de week dus eerst wil afmaken, dat zijn de poppenkleertjes.
En bij deze heb wil ik ook gelijk het patroontje plaatsen, want het is best wel leuk om iets met jullie te delen. Deze breipatroontjes komen uit de Libelle Nobember 1986.
Maar zolang ligt het niet in het mandje hoor..Dit heb ik vorig jaar winter van wat restjes wol gebreid. Ik heb het hele blad maar ingescand inclusief het raderblad met nog meer patroontjes..



Hier kan je ze downloaden









Ik hoop dat de verhoudingen van het raderblad een beetje kloppen, maar zou niet weten hoe het anders te moeten doen.
Morgen plaats ik het patroontje van het tafelkleed.

XXXX Petra

6 reacties:

marion

hoe herkenbaar zo'n rommelmandje, ik ben blij dat ik niet de enige ben

Haakmuts

Ach die poppenkleertje herken ik, ik heb ze voor mijn dochter jaren geleden gebreid, ik heb ze nog steeds ergens op zolder liggen.
Ach een rommelmandje moet je houden.

Tineke Machiela

wat leuk al je rommeltjes:))) jij verveeld je niet :)
goed weekend

Elizabeth

Och, jij hebt tenminste nog maar één rommelmandje.. Ik durf niet te vertellen hoeveel er hier staan. Maar ik ben geen mens om aan één ding bezig te zijn. Telkens als ik iets leuks zie, begin ik eraan. Dus die poppenpatroontjes van jou zijn zeer gevaarlijk...(lol). Het is maar goed dat ik een blog heb, want dan komt er ook nog eens iets af! Lekker doorrommelen hoor, hoort volgens bij gewoon bij creativiteit!
Fijn weekend, groetjes Elizabeth

Hallo Peetje

Het zijn leuke poppepatroontjes, iets wat ik ook nog steeds leuk vind om te doen, zijn poppekleertjes maken. Mijn moeder deed dat vroeger al voor mij, het zit in de genen denk ik, ook al was ik niet echt een poppenmoedertje, Ik ben nu het hele blad aan het inscannen. alleen wweet ik niet of de raderpatroontjes dan wel de goede verhoudingen hebben.

groetjes - petra

Linda

Hey, wat leuk ik herken die poppenkleertjes.Ook gemaakt voor mijn dochter wat grappig, het was alleen geen poppenmoeder dus alles ligt op zolder te wachten op misschien ooit een kleindochter die poppen wel leuk vind.Gr. Linda

Een reactie posten