CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 juni 2011

Crochet Motif #5 -#6 -#7

Vandaag was een heerlijke dag.
Vanmorgen ben ik eerst als vrijwilliger meegegaan met de wandelgroep op mijn werk.
Met een klein beetje regen en de zon die af en toe verscheen, was het eigenlijk ideaal wandelweer. We liepen dit keer langs het natuurgebied bij de zegersloot in Alphen a/d Rijn, waar ook de ooivaars nu zitten te broeden in het buitenstation.
Dichterbij kon ik deze juffrouw niet fotograferen.
Prachtig mooi staat ze (of is het een hij) op de uitkijk, in haar wit-zwarte verenpak en rode snavel en poten. wat een mooi contrast eigenlijk.


Thuisgekomen, snel de boodschappen gedaan en daarna nog even de haakpen opgepakt en wat rondjes gehaakt uit het boek Crochet Motifs.
Dit zijn de nummers 5,6 en 7
In het boek valt het niet zo op, maar nummer 7 viel een stuk groter uit. Het is eigenlijk meer een kleedje geworden. Ik haak deze allemaal van de Ella wol, die ik bij de wibra heb gekocht. Het haakt alleen vreselijk vervelend, want het splijt heel erg.

Crochet Motif #5


Crochet Motif #6


Crochet Motif #7


Zo heb ik al een heel blikje vol met bloemetjes en rozetjes. Toen ik ze zo allemaal bij elkaar lag om er een foto van te maken, dacht ik misschien is het wel leuk om er een wandkleed van te maken of zo... Het zou zo maar kunnen.
Dat lieve blikje kocht ik begin dit jaar bij A.Hein. Jeugdsentiment voor degene wie het eigewijze eendje herkent. :-)



3 reacties:

Angélique

Een heel creatieve verwerking van al die gezellige bloemen en rozetten. Of je naait ze op stof en maakt er een kussen van, of een zeer exclusieve tas, of.... nou ja, jij hebt een creatievere geest dan ik, je krijgt/hebt vast een geweldig idee!
Fijn dat de bewoners op deze manier ook van de natuur kunnen genieten, dat dat mogelijk wordt gemaakt door mensen met een gouden hart.

Anoniem

Wat er allemaal in zo'n doosje zit, leuke verzameling bloemen en gezellige kleurtjes. Ik ben ook pas weer begonnen met haken, allemaal verschillende vierkantjes en vind het zó leuk, heel verslavend om te kijken of het patroontje weer lukt. Ik ben benieuwd wat je er van maakt, groetjes.

Wendy

die bloemen zien er heel fleurig uit !
ik wil het ook eens gaan proberen, dat haken, maar ik heb nog geen tijd gehad, kom al weinig meer aan borduren toe, er is altijd wel weer wat !
fijn om te weten van het garen van de Wibra, en jammer, ik kom er graag, wat wil je met die prijzen !

het eendje komt me inderdaad bekend voor, volgens mij heb ik er ooit, vroeger, eens een boekje van gehad ?
das alles wat ik me ervan kan herrinneren...

Een reactie posten