CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 juli 2011

Klaar is Kees,

Het zomerse kleedje is af. Ik vind hem wel leuk staan op mijn tafeltje. Hoewel ik me wel af zit te vragen of ik er niet nog een wit randje omheen moet doen. Ik kijk nog wel. Dit was een eigenlijk een onverwachts tussendoortje. En vanaf vandaag heb ik besloten om eerst wat dingetjes af te gaan maken, alvorens weer wat nieuws overhoop te halen, anders stapelt het zo op. Mijn tweede pannelap is over de helft en de grote plaid is bijna af, en dan de meebreiblokken die nog op de pen staan. Het is de 22e vandaag dus ik heb nog een week om een deel van de Lizzy Kate kalender af te maken. voorlopig dus alleen maar affies op de blog.


Dat asbakje kocht ik 2 jaar geleden in een klein winkeltje in Kroatie, grappig dat het zoveel lijkt op dit vierkantje. Ik moet eens meer om me heen kijken voor inspiratie ;-)

Tot het volgende Affie... groetjes - petra

12 reacties:

Unknown

Dat kleedje is erg leuk geworden, staat gezellig op je tafel

Rachel

Super leuk geworden zeg! Ben benieuwd naar al je 'affies' straks op je blog.

Haakmuts

Echt een zomers kleedje, met mooie zonnige kleuren, nu de zon nog.

Elizabeth

Wat een gezellige combi met je tafeltje en het asbakje.. Ik zie d'r meteen ook weer een kussentje in, maar ach.., kan natuurlijk niet aan de gang blijven!

Angélique

Ontzettend leuk geworden, echt lekker zomers!

susie

O wat mooi !!

marion

wat een schattig kleedje, om zo verliefd op te worden........

Anoniem

Wat is het leuk geworden.........supergezellig hoekje zo met een zomers madeliefveldje onder handbereik ik denk dat ik het ook uit ga proberen nu ik dit leuke resultaat zie......fijn weekend

Unknown

Wat een schattig kleedje! Zo wordt het een gezellig hoekje!

Birgitte aka Bietje

Het patroon is erg leuk. Ik ga het ook proberen. Maar ja, ook eerst wat afmaken voordat ik iets anders start, net als bij jou start ik teveel nieuws en maak te weinig af.

Anoniem

Je hebt er ook en mooie foto van gemaakt, het staat zo heel gezellig.

Marjo

Prachtig kleedje..heel fleurig...
vind de kleurenkombinatie erg mooi...

marjo

Een reactie posten