CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 januari 2012

Verslag Bloggerdag


Zonder foto's van de dag zelf, want helaas was ik mijn fotocamera vergeten. Maar dat neemt niet weg dat ik net als alle andere bloggers ontzettend heb genoten van deze ontmoetingsdag van afgelopen zaterdag. Wat ontzettend leuk is het dan om een paar van je medebloggers in het echt te mogen ontmoeten. Stuk voor stuk allemaal lieve mensen waar je toch al een leuke en bijzondere klik mee hebt omdat je een gezamelijke hobby deelt.  Iedereen had wat eigen handwerkjes meegenomen. zo konden we allemaal elkaars creaties ook in het echt bewonderen.
Wat is dat toch heerlijk om te zien, zoveel creatieviteit bij elkaar. Wat een leuke dag was het, en wat een lieve creatieve mensen heb ik mogen ontmoeten.  Elizabeth jij vooral bedankt voor het realiseren van deze dag, want alles was in de puntjes op en top georganiseerd.. klasse!!
Ik heb je helaas geen gedag meer kunnen zeggen omdat je net Marjo naar het station bracht en mijn zoon al voor de deur stond, maar ik stuur je vanaaf nog een mailtje.
En natuurlijk ook Catherine die ook haar steentje heeft bijgedragen  Bedankt..

Wat hebben we gelachen tijdens het cadeautjes spel,  Iedereen bracht voor het spel zoals afgesproken 3 dingen mee. Iets lekkers, iets zelfgemaakt en iets waar je teveel van hebt. die cadeautjes werden tijdens het spel flink omgeruild
IK had zelf een zelfgemaakt amigurumi beertje meegenomen, lekkere kozakkenkoeken en 3 viltpaketjes. Waar ik bij elk pakje een klein presentje van de wereldwinkel bij in had gedaan.
Zelf kreeg ik een prachtige streng rode wol, Heerlijke belgische nogat bonbons en nog 2 bollen roze en roze gemeleerde wol. Van die wol ga ik vast nog wel wat moois van maken, en die bonbons zijn heerlijk die halen de maandag niet vrees ik.
Van jeanet (blij dat ik brei) kregen we ook nog een extra presentje, want die vond het zo jammer dat ze er niet bij kon zijn en had voor iedereen een bolletje catania katoen en een centimeter gegeven
Zo lief. Dank je wel Jeanett. En  Betsy (wolattelier Dian)  had voor iedereen een lief engeltje gemaakt. Die hier inmiddels  een ere plekje in huis heeft gekregen.. Jij ook bedankt Betsy.






















Deze dag was voor mij (na de flinke blogdip van de afgelopen 2 weken) een welkome afwisseling
en waar ik op hoopte is gebeurd, de enthousiasme is overgeslagen.
Jaqueline ( knutsel mam) had b.v haar mandje met granny's meegenomen. Ze is momenteel bezig met een granny a day project. Zo leuk om te zien, Eenmaal thuisgekomen had ik ook weer zo'n zin om een granny te haken. gewoon om het gevoel van deze dag nog even bij me te houden. Gewapend met een haaknaald, wat bolletjes katoen, een boekje op de bank haakte ik een paar grannys weg en zo sloot ik deze dag voor mezelf af vol met leuke gedachtes en mooie herinneringen.





Een dag die wat betreft zeker voor herhaling vatbaar is
Bedankt iedereen !!!! 




20 januari 2012

Een Baalweekje.


Zomaar een week geen Peetje op pc of blogger, dat zijn jullie niet van me gewend, want meestal plaats ik toch wel een elke dag een berichtje.  Dank je wel voor jullie bezorgdheid, Schaam me een beetje dat ik even geen berichtje heb geplaatst.. Maar gelukkig is het niets om je zorgen over te maken, mijn gezondheid is prima en ik voel me eigenlijk weer kiplekker, maar door meerdere omstandigheden (wat ex en andere problemen,)   kon ik me er zelf even niet toe zetten om een berichtje te plaatsen, terwijl ik toch genoeg leuke dingen heb om over te schrijven. Maar ik beloof deze week  beterschap.  :-))  En zet ik mijn schouders er weer onder.
En ik vind het ook veels te leuk om het naast me neer te leggen :-)

Vanavond ga ik er lekker voor zitten tijdens de finale van the Voice en neem ik eerst de tijd om al jullie blogjes langs gaan. Zit momenteel lekker in de Nieuwe Anna-Burda te bladeren (het februari nummer)  en daar staan ook weer zulke leuke dingen in die ik jullie niet wil onthouden.

Volgende week Zaterdag, de blogger-ontmoetingsdag en daar kijk ik erg naar uit. :-) Heb er echt zin in .. Jullie Ook!

14 januari 2012

Problemen met blogger ( tijdelijke oplossing? )




Heel vervelend maar bij sommige bloggers kan ik niet reageren, omdat het scherm wit wordt waneer ik op reacties klik. Wordt weer tijd om naar de helpdesk te gaan vrees ik.

Lees ik nu net dat ik het op kan lossen door

 ctrl-shift-R tegelijk in te drukken (wat bij mij dus niet helpt) 


KobusBelangrijkste bijdrager
Reactie posten


12-jan. (1 dag geleden)
Je kunt voorlopig een ander type reactie-formulier kiezen.
Instellingen -> Berichten en reacties
Plaats reacties -> Pop-upvenster of Hele pagina

Het probleem doet zich met name voor bij het Ingesloten formulier



https://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!searchin/blogger-nl/blogger$20wit$20scherm/blogger-nl/JmUMMDCn_0I/Tis52JpQSbkJ


13 januari 2012

Use what you have

Onder het motto Use what you have, ben ik van oude kleding poppenkleertjes aan het maken.
Ik heb hier bv een oude spijkerbroek van mijn dochter en daar kan ik heel makkelijke een spijkerbroekje voor een pop uithalen. Aangezien de onderpijpen nog goed zijn.
Er verder zijn nog wat leuke oude blousjes van mijn dochter die ze niet meer aankan. dus zo gaan de oude kleren een keertje niet mee in de zak voor de kringloop maar worden er poppenkleertjes van gemaakt.



Zondag kruip ik achter de naaimachine, dus ik ga vandaag en morgen wat patroontjes uitknippen. zodat ik achter elkaar door kan gaan.  Voor mij is dit echt lang geleden dat ik dit doe en ik vind het toch wel weer een leuke bezigheid.

Het is vrijdag.. Breidag .. Elizabeth heeft al weer een nieuw blok staan zag ik. Super hoor dat ze dit elke week doet. Ik maak er altijd dankbaar gebruik van, want de patronen die ze uitkiest zijn prachtig. Ik loop een beetje achter op schema dus ik heb er nog een paar in te halen.


Deze week zijn er 4 meebreiblokken uit mijn handen gekomen. 
hier de laatste in de korfsteek. een blokje van een paar weken terug.





Ik heb de smaak weer lekker te pakken.

 Verder heb ik nog een kabeltruitje gebreid voor een pop
in een oud roze kleur van een restje royal wol van de zeeman.
Ik heb gewoon een greep uit de wolmand gedaan.


Dit is het truitje voor de pop Peggy.
Nu nog de blouse en spijkerbroek.
maar die zijn dus in de maak

  De patroontjes staan allemaal op de poppenblog.




Zo en nu ga ik er vandoor, even op bezoek bij mijn ouders en de wekelijkse boodschappen doen.
Vanavond nog een paar uurtjes werken en dan is het weer weekend!!!!
Tot morgen.  Ik heb er weer zin in  !!!  voel me weer goed  en ik had zin in een vrolijk  plaatje




11 januari 2012

We zijn er weer



Allereerst wil ik iedeereen bedanken voor de harverwarmende berichtjes. Ze zijn zo lief allemaal.
Het heeft me echt goed gedaan. Ook al is het maar een stom griepje. En is half  Nederland ziek of onderweg.. Het is zo fijn om ze te lezen. 

Gelukkig ben ik weer aan de betere hand, Vandaag nog een dagje thuis en morgen ga ik weer aan de slag.  Ik heb nu eindelijk een kuurtje van  de dokter gehad. Onstoken bijholtes, vocht achter de oren, vandaar ook de verhoging elke keer.
Als het goed is moet het met een week over zijn. De hoofdpijn en de druk op mijn hoofd is een stuk minder. zeg maar zo goed als weg, dus de medicijnen doen hun werk.  Morgen ga ik wel werken, want dit is de 3e keer al dat ik ziek ben in een korte tijd, :-(((  En dat is best wel vervelend voor mijn collega´s. En ik ben niet de enige die ziek is. Maar ik doe het rustig aan. Ik hoef maar 5 uurtjes.  Gaat het niet dan ga ik weer naar huis.

Vandaag ben ik in ieder geval nog even lekker bezig met van alles en nog wat. Gisteren heb ik de zak met poppenkleertjes van zolder gehaald. (dus ik kan weer een kruisje zetten in mijn lijst) Alleen mis ik nog 2 poppen. Ik denk dat die ergens in een doos zitten. en aangezien ik niet weet welke, zal ik toch moeten wachten tot mijn dochter het huis uit gaat (haha)  Het maakt ook niet uit want er is nog genoeg.  Van het weekend is er niet veel uit mijn handen gekomen, wel heb ik eindelijk de serie the 4400 afgekeken die we op dvd hebben.  Voor degene die het herkennen, deze prachtig titelsong.

A place in Time



Na 2 jaar weet ik dus eindelijk hoe het afloopt :-)))  Jammer dat ze toendertijd na 4 seizoenen bij gebrek aan belangstelling gestopt zijn met deze serie want ik had er nog wel meer van willen zien.

Verder ben ik blokjes aan het breien. om de achterstand een beetje in te halen. Lekker simpele patroontjes waar je niet bij na hoef te denken. De kepersteek en de kleisteek  Dus we hebben nog wel wat gedaan. deze week. :-))


Dan heb ik vanmorgen een nieuw bericht op Poppenparadijs geplaatst over dit lieve popje,
Genaamd Ariadne.  Je ziet  Ik hou van Sproetenkopjes ...


En vanavond ga ik al de collega blogjes even langs om alles op mijn gemak bij te lezen,  want ik loop een beetje achter. Nu ga nog even lekker op de bank hangen, met een kopje thee en dat blokje op de foto afbreien.


Groetjes Petra


9 januari 2012

eventjes



Heel eventjes een kort berichtje  vandaag van mij, Het hele weekend ben ik niet lekker geweest, vandaar dat het even stil was hier op de blog.. Vandaag ook niet naar mijn werk gegaan. koorts, hoofdpijn en vermoeidheid zorgen ervoor dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zit. Wat dat betreft heb ik een hardnekkige nasleep van de griep te pakken deze winter. Het wil gewoon maar niet overgaan en mijn hele kop zit onderhand vol met van die groene griebels. Morgen een afspraak met de dokter en ik hoop dat hij me een kuurtje geeft, want ik wil onderhand wel wel weer eens een dag met goede zin uit me bed komen. ;-)  Ik hoop in ieder geval gauw weer met een wat leuker berichtje te komen .

Heel veel lieve groetjes
Petra




6 januari 2012

De Meebreideken

De meebreideken is weer van stal gehaald.  Gisteravond heb ik zowaar weer een blokje opgezet. Blokje Nummer 39 van Bussy Bessy (Elizabeth)  (Klik hier)  Die elke week op vrijdag een nieuw blok op haar blog plaatst ... Als ik dan eenmaal bezig ben dan weet ik ook van geen stoppen en vanmorgen heb ik de steken al weer afgekant.. Klaar dus. En aangezien het vrijdag is staat er bij Elizabeth alweer een nieuw blok klaar. Want Vrijdag is Breidag.

Dit motiefje heet St. Janskruid





Voor de nieuwe volgers.. Dit is al de 2e deken waar ik mee bezig ben. De eerste (een mooie witte) die ik samen heb gebreid met mijn moeder, is voor dochterlief. (waar dus mijn moeder toch wel het grootste aandeel in heeft gehad want ze heeft hem ook helemaal in elkaar gezet en de rand eromheen gebreid)  Hij is gedeeltelijk gemaakt van de patroontjes van Elizabeth, maar ook eigen patroontjes die mijn moeder maakte. De tweede wordt in de kleuren paars/lavendel gebreid. (met Rapido wol van Annel) Omdat ik  met deze deken begonnen ben met de patroontjes van de Groninger Meebreideken  (deze blokken zijn iets groter) moet ik het stekenaantal iets aanpassen, ook de ribbelrandjes laat ik  hier weg. Voor blok 39 had ik bv 52 steken opgezet en 66 naalden in de lengte gebreid.




Ik hoop aan het einde van dit jaar dit project te kunnen afronden. Daar werk ik wel naar toe.  en dan denk ik dat ik wel een beetje klaar ben met dekens breien..Alhoewel?  terwijl ik dit zeg denk ik ineens aan die mooie deken die pas in de Anne Burda stond.. Nee hoor ik ben niet gek Eerst deze af ...Volgend jaar misschien.. De Patroontjes lopen niet weg. Maar je weet maar nooit. ;- )  

Het volgende blokje staat alweer op de pennen
Volgende week vrijdag weer een update.


5 januari 2012

Ribbon Xl Kussen af

Heet eerste kruisje/streepje  gaat door mijn lijstje. De paarse kussen gemaakt van ribbon Xl is af. 


Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik het erg onvoordelig materiaal vind.
Ik had 2 bollen gekocht (genoeg voor 1 kussen)
Maar dat mooie schulprandje haalde ik er niet meer uit en dat vond ik wel jammer.
Dus het hele gebeuren is dichtgehaakt met vasten. 

Het patroon heb ik hier vandaan bij Lindevrouw
Wel vind ik dat met wol het patroon beter tot zijn recht komt.


De kleur vind ik prachtig en toch is het een hele andere kleur paars dan 
het Zpaghetti garen waar ik de poef van haakte en nog een gebreid kussen uithaalde. Van de ribbon-Xl heb ik nog een klein restand over. wie weet kan ik er nog ene bloemetje uithalen voor op de kussen.
bedenk ik me net. 




Wel een lekker begin in de eerste week van het nieuwe jaar een afgerond project.
Vanavond maar eens kijken wat mijn volgende werkje gaat worden.
Waarschijnlijk een opzet van een meebreiblok (want dat is al weer even geleden )  en dan het jurkje van Clara. Op naar het volgende kruisjes...



3 januari 2012

Grijs gewolkte Melkkan van 60 jaar oud



Is het geen schatje en dan te bedenken dat mijn moeder hem gewoon weg wilde geven aan een buurvrouw een paar huizen verderop, want die had van diezelfde  dingen buiten aan de muur  hangen (had ze gezien)  en zij gebruikte hem toch niet meer....Echh niet. :-)) Moeders nee hoor.. Dan wil ik hem wel :-))))
Dit is het enigste wat ze er nog van heeft, Mijn vader heeft toendertijd  60 jaar geleden  (ze hadden nog maar net 3 maanden verkering) een grijs gewolkte uitzet voor mijn moeder gekocht. Lief he....
Nu er nog een mooi plekje voor vinden.


2 januari 2012

To do in 2012..

Goede voornemens op creatief gebied.



Ik heb het afgelopen jaar aardig wat ingeslagen, gekocht en verzameld aan handwerkspulletjes.
Het is ook zo'n leuke hobby, maar het kan aardig uit de hand lopen. 
Boeken en tijdschriften vol met ideetjes staan er in de kast, wol voor sjaaltjes en leuke borduurwerkjes. 
En niet te vergeten de breirol, de meebreideken, de kerstballen...  Ik ben naar de handwerkbeurs geweest en ook daar kwam ik niet met lege handen thuis. Vilt pakketjes en een compleet Tilda pakket. een mini quilt-pakketje waarvan ik nog niets heb ik aangeraakt. Bewust ook wel, want ik had nog andere bezigheden. 

Met het opruimen van de hobbykamer heb ik een lijstje gemaakt met de dingen die ik eventueel af kan maken in 2012 en wat eventueel nog wil gaan doen. Het is tevens een overzicht voor mezelf, want soms vergeet ik zelf wat ik heb. De bedoeling is dan ook dat ik voorlopig geen nieuwe dingen meer koop..en dat hoeft ook niet want er is meer en meer dan genoeg. Behalve dan een nieuw boek of een tijdschrift want dat kan ik toch niet laten. zullen ze dit jaar weinig aan me verdienen vrees ik.. Use what you have...En het meeste heb ik dus al...Zeker is dat ik me dus echt niet zal gaan vervelen in het nieuwe jaar. :-) Nu mijn herfstplaid af is, de rommel van de kerst is opgeruimd heb ik weer lekker de zin gekregen.  Ik heb een fotocollage gemaakt wat hoort bij onderstaande lijstje. (niet alles staat erop) Ik ben heel benieuwd hoe ver ik hiermee kom... 

  1. Granny kussen 1 in elkaar zetten
  2. Granny kussen 2 in elkaar zetten
  3. Granny kussen 3 in elkaar zetten
  4. Wit gebreide kussen (moeders gemaakt) in elkaar zetten
  5. Verder aan de breirol  (minstens 12 patroontjes dit jaar)
  6. Verder aan de meebreideken  (Duurt nog wel even, maar zou hem dit jaar graag afzien)
  7. Iets maken van de Creative Cotton (heb een hele mand vol) 
  8. De gebreide poppenkleertjes die er al meer dan een jaar liggen in elkaar zetten.
  9. Snuf en snuitje in elkaar zetten (2 hondjes uit mijn creatieve hobby)
  10. Draadjes afhechten van het dienbladkleedje (nog steeds niet gedaan)
  11. Bloemen afmaken voor rieten tas (aan begonnen en niet afgemaakt)
  12. Rond gehaakt tafelkleed afmaken (zie wips) 
  13. 2 paarse granny kussens maken voor op de bank (katoen al aanwezig)
  14. Zomerkussen afmaken (zie wips)
  15. Gebreide Gastendoekjes Afmaken (zie wips)
  16. Sneeuwmannen breien (uit mijn creatieve Hobby) 
  17. Sneeuwmannen breien van patroontje de hobbywinkel 
  18. Harten breien (uit mijn creatieve Hobby)
  19. Uitdaging de 55 kerstballen breien van Arne en Carlos (alle tijd voor)
  20. Guimpehaken (heb ooit zo'n ding gekocht) (weet alleen nog niet wat) 
  21. Katia Ondas bol gekocht voor zo'n krulsjaal (ook nog doen)
  22. Sneeuwmannetje borduren (gekocht in keulen)
  23. Vilt Zebra figuur (dochter gehad)
  24. Vilt Giraf figuur (dochter gehad)
  25. Vilt Vliegend Kerstsballetje
  26. Vilt Ricky het Rendier
  27. Vilt Broche Konijntje
  28. Vilt Ullie de Uil
  29. Vilt Engel Beertje
  30. Vilt Stokpaardje
  31. Vilt klaproos broche
  32. Vilt Kristoffel Kriebelteen
  33. Vilt (iets maken van al die lapjes) 
  34. Vilt (egeltje)
  35. Quiltpakketje (postzakje) 
  36. Kaneelappeltjes (kerst) 
  37. Sleutelhanger borduurwerkje
  38. Boekenlegger borduurwerkje
  39. Krulketting Jane van kraaltjes (gekocht op Krea Doe en Nooit afgemaakt)
  40. Een tas vol met bravo wol (waarschijnlijk voor poppenkleertjes)
  41. Een tas vol met bamboulene wol (ook voor poppenkleertjes)
  42. Een tas vol met Zeeman en Wibra Wol - Royal en Saskia  (geen idee nog)
  43. Borduren Lizzy Kate Kalender
  44. Borduren Jaargetijden Lizzy Kate
  45. Naaipakketje 3 schaapjes (erg leuk)
  46. Borduren  De zwarte katten 
  47. Borduren Don't worry be Hippy 
  48. Haken Hema pakketje rendier
  49. Mevrouw Tilda (harstikke leuk)
  50. Tas breien (heb de handvaten al)
  51. Stokhaaksjaal 1
  52. Stokhaaksjaal 2
  53. Gehaakte Krinkelsjaal maken (wol heb ik al)
  54. Arne en Carlos Poppen breien (wol genoeg) Alleen het boek nog
  55. Misschien toch een paar paasballen van Arne en Carlos
  56. Poppenkleertjes voor diverse poppen 
  57. Poppenkleertjes voor Les Cheries (Clara)
  58. Oranje jurkje afmaken voor Les Cheries 
  59. Spijkerbroeken (dochter) omzomen 
  60. Roze hondedekje (timo) repareren
  61. Kersthuisjes borduren
  62. Samen met dochter mozaieken
  63. Samen met dochter vilten (Uit boek schatjes)
  64. Roze poes maken
  65. Paarse ribbon xl kussen afmaken
  66. Paarse kabelkussen breien
  67. Iets maken van bloemenapparaat
  68. Iets maken van punnikapparaat 
  69. Granny plaid ( zie wips) wordt misschien wel een granny stripe. (maar voorlopig even niet)
  70. Bosom friends (nog 2)  (zie wips)
  71. Poppenkleertjes van zolder halen en uitzoeken 
  72. Schilderijlijstjes verven 
  73. Gordijnringen (borduren) 
  74. Ornamentje van borduurwerkje maken
  75. In Keulen heb ik wol gekocht in diverse herfstkleuren (toch maar wat van maken) 
  76. Iets van vroeger maken (uit ariadne)  harlekeintje breien
  77. Iets van vroeger maken (uit ariadne) pompoen eendjes
  78. Patroontjes uitzoeken van harde schijf) 
  79. Iets wat ik nog vergeten ben
  80. Misshien toch Iets Nieuws ;-)


Valt wel mee toch, 
Dit lijstje is niet bindend hoor, want ik zal me er echt niet aan vastpinnen. 
maar het is vooral voor mezelf een handig overzichtje. 
Als eerste ga ik verder met de RibbonXL Kussen.


morgen meer!  


1 januari 2012

Goedemorgen 2012


De eerste dag van het nieuwe jaar begint al vroeg,  De telefoon ging van mijn werk en of ik mijn tussendienst wilde omzetten naar de late dienst. Want er is een zieke. De tussendienst is een activiteitendienst dus die vervalt dan. en mag ik nu van 2 tot 10 ... Op zich niet verkeerd, want dan kan ik nog even bijkomen van gisteravond. Niet dat ik nu zo'n feestbeest ben, maar het is toch anders, je gaat veel later naar bed, slaapt wat slechter . Er werdt hier ook tot laat doorgeknald. Dus nu zit ik met mijn bakkie koffie aan de eettafel... Mijn eerste blogje van het nieuwe jaar te tikken. Er gaan een hoop gedachtes door mijn hoofd, want wat zal dit jaar ons brengen.. Ik hoop veel goeds. Zeker is dat er dit jaar veel dingen zullen veranderen. Mijn dochter is serieus bezig met een huis en zal dus ook haar vleugels uit gaan slaan. Het bordje Te Koop komt dan eindelijk na veel over en weer gekonkel met ex en strijd met mezelf ;-)  in de tuin te staan.
Afgelopen vrijdag, nog net voor het nieuwe jaar heb ik dan eindelijk bij de makelaar samen de papieren ingevuld waar ik zo tegenaan zat te hikken en mijn krabbel neergezet. Toch weer een stapje in een goede richting...Nu weet ik dat ik er niet veel van moet verwachten. Er worden bar weinig huizen verkocht. Maar ik zit ook niet op een schopstoel.  Het is alleen heel fijn  als ik dit deel ook kan afsluiten. Maar we stappen dus vol vertrouwen in het nieuwe jaar.

Het zal zeker een creatief jaar gaan worden. want mijn handen jeuken om weer wat nieuws op te pakken.
Hebben jullie het niet gehoord gisteravond. Zo rond 8 uur schreeuwde iemand heel ineens heel hard....

TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH.

Dat was ik :-))

Want ik hem ém af.. Mijn herfstplaid.  Op de valreep heb ik hem nog net af kunnen maken. 
En nu mag ik hem in zijn geheel showen op de blog. 


Hij is echt heel mooi geworden, de afmeting is net zo groot als de eettafel. En ik ben ook tevreden over de afmeting.  Ik heb de rand iets aangepast, zodat er aan weerszijde nog een 1 cm bij kwam. Maar de rand zelf deed ook zijn werk en trok alles een beetje bij elkaar.  De kleuren zijn zo warm en het materiaal is heerlijk zacht. Ik ben er echt heel blij mee. Overdag leg ik hem over de leuning van de bank ter decoratie , en in de avond kan ik er lekker onderkruipen..  Maar eerst ga ik de kerstspullen opruimen.  en dan nog het weggevertje verloten.. Mijn to-do overzicht voor 2012  komt er ook nog aan,, Jeetje  Ik krijg het nog druk.  :-))





 


Met een mooi schulprandje als rand  


Een mooie creatieve afsluiting van het oude jaar.


En dan is het nu tijd voor het oudejaarsweggevertje.
18 reacties, maar niet iedereen doet mee dus ik ga even een lijstje maken.


  1. Corine
  2. Hip en Haak
  3. Pink Princess
  4. Iris (olapa)
  5. Jacomijn
  6. Marjo
  7. Marieke
  8. Betsy
  9. Johanna
  10. Alice
  11. Wendy
  12. Esther 
Mijn dochter is inmiddels ook uit bed, dus laat ik haar een lootje laten trekken.
Met enig protest , want ze wil liever niet op de foto.




 Nummer 8
 De tijdschriften gaan naar Betsy

Gefeliciteerd !!!.

Als je je adres even doormailt  Betsy, dan komt het pakketje 
snel naar je toe. 

En nu ga ik de kerstspullen opruimen 
Lieve groet
Petra