CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 juli 2011

Een nieuwe Blog ????


Al een poosje loop ik met de gedachte om een breirol te gaan breien. Steeds vaker kom ik dit fenoneem tegen op andere blogs en of websites. Aangestoken door andere enthousiastelingen ben ik eraan begonnen. Verslaafd.. Misschien een beetje, maar dat is niet erg ;-) Dit is Ohhhhhh zo leuk.
Maar het leek me nog veel leuker om daarbij mijn eigen ervaringen vast te leggen op een aparte blog..Een breirolblog. Helemaal gewijd aan breirollen, Dus bij deze ;-)...
Dit wordt geen Kal (Knit Along) of zo. want ik wil me nergens aan vastpinnen en of verplichtingen hebben om om de zoveel tijd een patroontje te plaatsen. Dat is niets voor mij.
Ik ga hierin mijn eigen weg en brei mijn eigen breirol. Alles hierover kan je dus lezen op mijn tweede blog Peetjes Breirol
De blog is nog niet helemaal af, maar dat komt tezijnertijd vanzelf wel. Het begin is er.

Neem gerust een kijkje...Er zit ook een knopje om te volgen ;-)
Lieve groetjes - Petra

3 reacties:

Anoniem

Leuk hoor Petra een breirol, ik ben erg benieuwd wat je allemaal gaat verzamelen. Voorlopig hou ik me nog bij het haken maar ik volg je wel hoor.

Angélique

Ziet er erg leuk uit, maar ook ik ben geen breister en ik hoop van harte dat ook op dit leuke blog van tijd tot tijd nieuwe stukjes verschijnen. Maar ik denk dat je het haken ook niet kunt opgeven, dus het zijn vast ongegronde zorgen hihi. Succes daar!

sarams1987a

zal eens een kijkje gaan nemen ;)

Mvg Sarah

Een reactie posten